اسامی قابل تایید جهت ثبت شرکت
-متقاضی تعیین نام می بایست احدی از سهامداران یا موسسین یا وکیل رسمی دادگستری(با ارائه ی وکالتنامه)باشد.
-بر اساس راهنمای تعیین نام سازمان ثبت اسناد و املاک،نام های درخواستی متقاضیان می بایست فارسی باشد و از بکارگیری اسامی و اصطلاحات بیگانه در نام شرکت یا موسسه خودداری گردد . در صورت ابهام در خصوص نداشتن معادل فارسی می توان به بانک اطلاعاتی یا کتاب های مرجع و لغت نامه های زبان و ادب فارسی مراجعه نمود و در غیر این صورت از فرهنگستان زبان و ادب فارسی استعلام کرد.
قابل توجه است،واژه هایی که فرهنگستان زبان و ادب فارسی وضع معادل فارسی را برای آن ها ضروری نمی داند و نیز کلماتی که هنوز واژه ی فارسی معادل آن ها از سوی فرهنگستان به تصویب نرسیده است از شمول قانون ممنوعیت به کارگیری اسامی عناوین و اصطلاحات بیگانه مستثنی هستند.
در ضمن،استفاده از گویش ها و لهجه ی بومی در نام های پیشنهادی با ارائه ی تاییدیه از کتب فرهنگ بومی و در غیر این صورت با ارائه ی تاییدیه از فرمانداری،شورای شهر،بخشداری بلامانع می باشد.در این رابطه،ارائه ی مستندات فرهنگ لغات فارسی یا بومی و نقشه ی جغرافیایی ایران جهت تایید مکان استفاده شده در اسامی پیشنهادی توسط شرکت یا موسسه در شرف تاسیس به اداره ی کل ثبت شرکت ها و موسسسات غیر تجاری الزامی است.
-اسم شرکت نباید قبلاَ توسط شخص دیگری به ثبت رسیده باشد.طبق بند 138 بخشنامه های ثبتی در موقع ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری جدیدالتاسیس ،بایستی دقت لازم به عمل آورده شود که نام انتخاب شده قبلاَ به ثبت نرسیده باشد.لذا نام های درخواستی متقاضیان نباید سابقه ی عین،تشابه و یا نظیر آن در بانک اطلاعاتی اداره کل ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری داشته باشد.بدین منظور می توان به سایت www.ilenc.ir مراجعه نمود و نام پیشنهادی را جستجو کرد. توجه داشته باشید که دو کلمه ار نام پیشنهادی با اسامی دارای سابقه باید متفاوت باشد.
-اسامی که خلاف نظم عمومی و اخلاق حسنه و مذهبی می باشند و با شئونات انقلاب اسلامی ایران منافات داشته باشند قابل تایید و ثبت نمی باشند.
-در انتخاب اسامی،از عناوین ایثارگران و شاهد و امثالهم که انحصاراَ تحت نظارت سازمان محترم بنیاد شهید و امور ایثارگران می باشد استفاده نشود.
-پیشنهاد اسامی و اتخاذ عناوینی که اختصاص به تشکیلات دولتی و کشوری دارد از طرف متقاضیان پذیرفته نخواهد شد. همچنین استفاده از کلماتی نظیر ایران،کشور،ملی ، ملت و...در نام های پیشنهادی به دلیل جلوگیری از سوءاستفاده های احتمالی پذیرفته نمی شود.
-استفاده از اسامی مشهوره که باعث فریب افکار عمومی می شود ممنوع می باشد.
-استفاده از کلماتی از قبیل بنیاد،انجمن،کانون،تشکل،بانک،بهداشت،گمرک،ارشاد،تبلیغ،لیزینگ و ...در نام شرکت یا موسسه ،مستلزم اخذ مجوز از مراجع ذیصلاح می باشد.
-کلماتی از قبیل ساختمانی،بازرگانی،تجاری،مهندسی،مهندسی مشاور،حقوقی،تولیدی و...شرحی بر موضوع فعالیت محسوب می شود و در بررسی نام یا نام های درخواستی به منظور رعایت عدم سابقه و تشابه ،جزئی از نام محسوب نمی شود.
-استفاده از اسامی ائمه و نام های متبرکه در موسسات خیریه،فرهنگی و شرکت های خدمات زیارتی پس از اخذ مجوز و در صورت رعایت سایر موارد ،ممکن می باشد.
-هر چند استفاده از اسامی شهرها،رنگ ها و اعداد در اسم شرکت مانعی ندارد،اما این کلمات جزء اسم شرکت شمرده نمی شوند و اسم شرکت علاوه بر این کلمات باید شامل سه کلمه ی دیگر باشد.
-جهت ثبت شرکت های تعاونی،ابتدا باید نام پیشنهادی از مراجع وزارت تعاون طی نامه ای جداگانه درخواست گردد.
-در تعیین نام های شرکت های تجاری تضامنی،مختلط غیر سهامی،مختلط سهامی و نسبی رعایت مواد(117)،(141)،(162) و (184)قانون تجارت الزامی است.
-در ضمن،نام های تایید شده قابل انتقال به غیر نمی باشند(حتی با تنظیم سند رسمی)
ثبت کارا،ارائه دهنده ی بهترین ها در امور ثبتی
اعتماد و رضایت شما افتخار ماست.
لینک منبع :
http://brand4sell.com